Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalında “Hayat Okulu”na bu hafta, televizyon programcısı ünlü şef Arda Türkmen konuk oldu.
Çocukluğunda başladığı iş hayatından bugünlere nasıl geldiğini anlatan Arda Türkmen, 8-9 yaşında kazandığı ilk paranın hikayesini anlattı.
Genç yaşında kaybettiği babasının nasihatlerini hep dinlediğini söyleyen Arda Türkmen ' babam bugünlerimi görseydi çok mutlu olurdu' diyor.
'Yerde ekmek bulduğumuzda yerden kaldırıp öpen çocuklarken, şimdi koyun tokatlayan arkadaşlar var' diyen Arda Türkmen'in, mesleki başarısızlıkları, azmi, travmaları, başarıları, duygusal anları ve pek çok bilinmeyenini Simge Fıstıkoğlu'nun youtube kanalında “Hayat Okulu”nda izleyebilirsiniz. N1 danıışmanlık
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın