MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Babacan: Ortak aday olmadığı anda DEVA'nın adayı benim

Ana SayfaHaberlerBabacan: Ortak aday olmadığı anda DEVA'nın adayı benim
Babacan: Ortak aday olmadığı anda DEVA'nın adayı benim

Habertürk'te katıldığı canlı yayında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6'lı masada henüz ortak aday ismi konuşulmadığını ancak ortak adayda ...

20 May, 2022, Friday 10:02
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Habertürk'te katıldığı canlı yayında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6'lı masada henüz ortak aday ismi konuşulmadığını ancak ortak adayda uzlaşılamazsa partisinin Cumhurbaşkanı adayının kendisi olacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy ile ‘Nedir Ne Değildir’ programında Abdurrahman Yıldırım, Nihal Bengisu Karaca ve Sevilay Yılman’ın sorularını yanıtladı.

Babacan, 6'lı masada henüz ortak aday ismi konuşulmadığını belirtti.

Son toplantıda ortak adayın niteliklerini sıraladıklarını belirten Babacan, "Henüz 6'lı masada telaffuz edilen tek bir isim yok. 6'lı masada isim bazında görüşme yapılmadı, sadece nitelikler sayıldı" dedi.

Cumhurbaşkanı adayının özelliklerinden de bahseden Babacan, "Öncelikle kucaklayıcı oluşu, kutuplaştırıcı olmaması gerekir. 6 genel başkandan birisi olabilir, dışarıdan da olabilir. 6'lı masada hiçbir zaman bir isim gündeme gelmedi. Bir anlaşma olmazsa partinin Genel Başkanı tabii ki Cumhurbaşanı adayıdır" dedi.

Partisinin kendi logosu ve adıyla seçimde yarışacağı kararıyla ilgili de Babacan, "Vatandaşlarımız seçim listesini açtıklarında DEVA Partisi'nin logosunu görecek. Bu ittifaka engel bir durum değil. Kapıyı kapatmıyoruz" diye konuştu.

Babacan ayrıca, mütevazı olmayacaını belirterek, "Şu andaki krizi bizden başka çözecek kimse yok. Kriz çözme tecrübesi ayrı bir şey. İki tane krizi çözmüş başka bir ekip varsa bulalım, gelsinler, çözsünler" diyerek hodri meydan çekti.

https://twitter.com/alibabacan/status/1527378569227227137

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

AdayBabacanPartisi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Haberler

Neden Herkes SMILE Lazer’i Konuşuyor? Göz Tedavisinde Sessiz Bir Devrim mi Yaşanıyor?

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları, Çocuk Kitabı Serileri ile Minik Okurlarına Geniş Bir Külliyat Sunuyor

Yerden Isıtmada Konforun Modern Yüzü: Karbon Isıtıcı Film ile Tanışın

İzmir’de Boşanma Davalarında En İyi Avukat Önerisi

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle