MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Bir istifa daha: İnce baskılara boyun eğiyor

Ana SayfaVideo GaleriBir istifa daha: İnce baskılara boyun eğiyor
Bir istifa daha: İnce baskılara boyun eğiyor

Memleket Partisi’nde yaşanan görev istifalarından sonra Parti Meclisi Üyesi Özlem Kaya, partiden istifa etti. Odatv’ye konuşan Özlem Kaya ...

25 January, 2022, Tuesday 18:05
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Memleket Partisi’nde yaşanan görev istifalarından sonra Parti Meclisi Üyesi Özlem Kaya, partiden istifa etti. Odatv’ye konuşan Özlem Kaya, “Muharrem İnce baskılara boyun eğiyor” dedi.

İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

Mehmet Ali Çelebi, "Ailemdeki sağlık sorunları nedeniyle parti görevlerimden istifa ediyorum. Memleket Partisi’nin üyesi bir nefer olarak yoluma devam edeceğim. Partiye/yöneticilerimize zarar verecek açıklamalar yapmayalım lütfen. Mücadeleye devam" açıklamasında bulundu.

Mehmet Ali Çelebi’nin istifasının ardından partiden iki yönetici daha görev istifasında bulundu.

Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek ve Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Ayça Özsoy Sarıkamışlı da görevinden istifa etti.

PARTİ MECLİSİ ÜYESİ ÖZLEM KAYA’DAN İSTİFA

Memleket Partisi’ndeki görev istifalarının yanı sıra bu kez bizzat partiden istifa kararı geldi.

Parti Meclisi Üyesi Özlem Kaya, partiden istifa etti. Yaklaşık iki ay önce istifa dilekçesini verdiği ancak kabul edilmediğini belirten Özlem Kaya, dün itibariyle bir kez daha istifa dilekçesini sunduğunu söyledi.

“PARTİDE KADIN DÜŞMANLIĞI YAPILIYOR”

Odatv’ye konuşan Özlem Kaya, “Muharrem İnce baskılara boyun eğiyor” dedi.

Parti kurucularından Özlem Kaya, yöneticilerin bulunduğu WhatsApp telefon grubuna bir mesaj göndererek istifasını parti içinde açıkladığını belirtti.

“Partide kadın düşmanlığı yapılıyor” iddiasına bulunan Özlem Kaya, şunları söyledi:

“Yaklaşık iki buçuk ay önce istifa dilekçemi verdim, istifam kabul edilmedi. Sessizliğimi korudum. Dün tekrar istifamı verdim. Mehmet Ali Çelebi’yi de eleştiriyorum. Ona destek istifası değildir. Partinin sözde vekilleri hata üzerine hata yaptı. Kişisel sorunum yoktu. Daha önce CHP’deydim. 45 günde Diyarbakır İl Başkanı olarak il başkanlığını kurdum. Parti birkaç kişiyle yönetiliyor. Kuruculara haksızlıklar yapıldı. Bunları ben parti yönetimine de anlattım. Parti yönetim WhatsApp grubuna mesaj attım, orada isimler verdim. Doğru bir siyaset anlayışı yok. Güzel bir enerjiyle başladık ama hırs nedeniyle sadece birkaç kişinin yönetimde öne çıkması nedeniyle bu kararı aldım. Siyasette olmaya devam edeceğim.”

Caner Taşpınar

Haberi Kaynağından oku: Oda TV

Not : Bu haber ODATV internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

İstifaPartiÖzlem KayaGörevMemleket Partisi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Video Galeri

Yaparsa Kadın Yapar

Güney Kore'den Kuzey Kore'nin devriye gemisine uyarı ateşi

Zamlar AKP’li belediyeyi de vurdu

“485 bin üniversite mezunu kadın işsiz”

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle