MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Bursa'da DEVA Partisi yöneticilerinden Artvin Vakfı'na ziyaret

Ana SayfaHaberlerBursa'da DEVA Partisi yöneticilerinden Artvin Vakfı'na ziyaret
Bursa'da DEVA Partisi yöneticilerinden Artvin Vakfı'na ziyaret

BURSA (İGFA) - Bursa'da DEVA Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Şener Temur, Nilüfer İlçe Başkanı Mine Rana Kahramanoğlu ve ilçelerin yönetim kurulu ...

13 October, 2022, Thursday 17:22
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

BURSA (İGFA) - Bursa'da DEVA Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Şener Temur, Nilüfer İlçe Başkanı Mine Rana Kahramanoğlu ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, Artvin Vakfı Başkanı Adnan Demirci ve yönetimini ziyaret etti.

DEVA Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Şener Temur, Artvin Vakfı’nın üstlendiği misyona ve çalışmalarına değindi. “Bir Artvinli ve Artvin’e hizmet için kurulmuş derneklerde yer almış biri olarak bugün burada olmaktan dolayı sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum" diyen Temur, "Kendimi bu çatıda evimde gibi hissediyorum. Artvin camiası yakın olduğumuz bir camia. Düzenli ve sürekli temaslarda bulunduğumuz kuruluş ve dernekler var. Her zamanda, her alanda, birlikte çalışmaktan, fikir üretmekten, mutlu olacağımızı belirtmek istiyorum. Bugün bizleri ağırlayan Artvin Vakıf Başkanı Adnan Demirci’ye ve kıymetli yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Nilüfer İlçe Başkanı Mine Rana Kahramanoğlu da, Bursa’daki Artvinli nüfusu ve kuruluş faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

Bursa'nın bir çok kültürü kendi bünyesinde barındırdığını belirten Kahramanoğlu, Bursa’nın yapısına da bakıldığında Artvinli vatandaşlarımızın sayısının bu kadar çok olması tesadüf olarak nitelendirilemeyeceğini söyledi.

Konuşmalar ardından Vakıf Başkanı Adnan Demirci’ye hediyelerini takdim eden Şener Temur ve Mine Rana Kahramanoğlu, vakıf yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

ArtvinBaşkanıBursa
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

Sandalyeci Ataşehir İstanbul: Toptan Sandalye Üretimi ve Uygun Fiyat Avantajları

Geniş Katılımlı Etkinliklerde Teknik Altyapı Planlaması Kritik Rol Oynuyor

Eren Akaslan’ın Yükselişi Devam Ediyor: Yeni Yaşında Dijital Dünyada Daha Büyük Hedefler

Antalya’da Yüzme Eğitimi İçin Öne Çıkan Tercihlerden Biri: AquaWave

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle