
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Hastalığı hafif geçirdiğini söyleyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz."
https://twitter.com/RTErdogan/status/1489935616997568512
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da test sonucu pozitif çıktı.
Haberi Kaynağından oku: Karar
Not : Bu haber karar internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın