MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Keçiören'de Türkü Dolu Kırşehir Gecesi

Ana SayfaFoto GaleriKeçiören'de Türkü Dolu Kırşehir Gecesi
Keçiören'de Türkü Dolu Kırşehir Gecesi

Keçiören Belediyesi Ramazan ayının 16’ncı gününde Kırşehir gecesi düzenleyerek şarkı, türkü ve çeşitli gösterilerle coşkulu bir geceye daha imza ...

18 April, 2022, Monday 13:00
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Keçiören Belediyesi Ramazan ayının 16’ncı gününde Kırşehir gecesi düzenleyerek şarkı, türkü ve çeşitli gösterilerle coşkulu bir geceye daha imza attı.

Her gün iftardan sonra ilçedeki Kalaba Kent Meydanı’nda düzenlenen Ramazan şenliğine AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, MHP Siyasi Etik Kurulu Başkanı Cengiz Şahin, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte katılımcılara hitaben konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bugün Kırşehir’deyiz. Anadolu’muzun boz toprağı, kır toprağı ama mert insanların olduğu Kırşehir’imizdeyiz. Milletimizin yürek sözlerini çatan Neşet Ertaş ve Mehmet Ali Altın’a selam olsun.” dedi.

Altınok konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz yüce Türk milletinin, Ankara’nın, Keçiören’in hizmetkârıyız. Kırşehirli hemşehrilerimizin de hizmetkârıyız. Kırşehir derneklerimizin Ankara’daki faaliyetlerine destek oluyoruz. Bizim Mucur’dan Kaman’a kadar hizmetlerimiz, hizmetkârlığımız var. Rahmet, bereket ve mağfiret ayındayız. Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Bu ayın yüce Türk milletine, İslam âlemine güzelliler getirmesini niyaz ediyorum. Birlik, beraberlik ve yardımlaşmamıza vesile olmasını diliyorum. Saz ve söz üstatlarımıza teşekkür ediyorum.”

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan da konuşmasında birlik ve kardeşlik mesajı vererek tüm katılımcıları selamladı.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ise gecenin düzenlenmesinde öncü olan Başkan Altınok’a teşekkür etti. ​

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Foto Galeri

Red Bull BC One Dünya Finali heyecanına geri sayım başladı

Cumhuriyetin 99. Yılında Çankaya'dan İki Sergi Birden

Komedide Vodvil Rüzgarı 'Şimdi Yandık' Amazon Prime'da

Yahudi Kültürü Avrupa Günü 13 Kasım’da İstanbullularla Buluşmaya Hazır

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle