MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Kocaeli'de teleferik inşaatına yerinde inceleme

Ana SayfaHaberlerKocaeli'de teleferik inşaatına yerinde inceleme
Kocaeli'de teleferik inşaatına yerinde inceleme

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kentin 50 yıllık hayali olan Kartepe Teleferik Projesi’nin yapım çalışmalarını ...

21 August, 2022, Sunday 11:40
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kentin 50 yıllık hayali olan Kartepe Teleferik Projesi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaelililerin yıllardır hayalini kurduğu ve şehre ulaşımda yeni bir boyut kazandıracak olan Kartepe Teleferik Projesi’nin yapımını yerinde inceledi.

Kente her açıdan vizyon kazandırması planlanan projeyle ilgili Başkan Büyükakın, firma yetkililerinden bilgi aldı. Kartepe Teleferik Projesi, Derbent ile Kuzuyayla Tabiat Parkı arasında ulaşım sağlayacak. İncelemede Başkan Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç eşlik etti.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

İnceleme sonrası proje hakkında konuşan Başkan Büyükakın, Kartepe’nin yıllardır hayalini kurduğu teleferik projesinin hayata geçmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Büyükakın, “Devletimizden aldığımız güçle, hayalleri gerçekleştirmek için gece demiyor, gündüz demiyor çalışıyoruz. İnsanımız hiçbir şeye gıpta etmesin. Çünkü ‘Kocaeli’de keşke şu da olsaydı’ dediği ne varsa hepsini yapmak için adım atıyor, hayallerimizin peşinden koşuyoruz” dedi.

480 GÜNDE TAMAMLANACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentte ulaşım ağlarına bir yenisini eklediği ve teleferik sistemi ile turizme canlılık katmayı hedeflediği projenin ihalesi tamamlanmıştı. Projenin sözleşmesi Doppelmayr Seilbahnen GMBH/Grand Yapı Teleski Telesiej Teleferik İhr. İth.Tic. Ltd.Şti. firmasıyla imzalandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesiyle ortak gerçekleştirilen teleferik projesinin yapım aşamasına haziran ayında başlandı. İvedilikle çalışmaların sürdüğü projenin 480 günde bitmesi bekleniyor.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

ProjeBaşkanKocaeliTeleferikKartepe
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Haberler

Sandalyeci Ataşehir İstanbul: Toptan Sandalye Üretimi ve Uygun Fiyat Avantajları

Geniş Katılımlı Etkinliklerde Teknik Altyapı Planlaması Kritik Rol Oynuyor

Eren Akaslan’ın Yükselişi Devam Ediyor: Yeni Yaşında Dijital Dünyada Daha Büyük Hedefler

Antalya’da Yüzme Eğitimi İçin Öne Çıkan Tercihlerden Biri: AquaWave

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle