MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Nehre düşen iPhone, 10 ay sonra çıkarıldı: Çalıştı mı?

Ana SayfaTeknolojiNehre düşen iPhone, 10 ay sonra çıkarıldı: Çalıştı mı?
Nehre düşen iPhone, 10 ay sonra çıkarıldı: Çalıştı mı?

iPhone modellerinin suya dayanıklılığı düşündüğünüzden çok daha iyi olabilir. İngiltere’de yaşanan bir olaya göre, 10 ay sonra nehirden çıkaran ...

23 June, 2022, Thursday 19:22
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

iPhone modellerinin suya dayanıklılığı düşündüğünüzden çok daha iyi olabilir. İngiltere’de yaşanan bir olaya göre, 10 ay sonra nehirden çıkaraniPhone modeli hala çalışmaya devam ediyordu. İşte başına gelmedik olay kalmayan iPhone’un hikayesi.

10 ay sonra nehirden çıkarılan iPhone, suya dayanıklılığıyla şaşırttı

BBC’de yer alan habere göre, Owain Davies yaklaşık 10 ay önce Wye Nehri’ne cep telefonunu düşürdü. Bekarlığa veda partisi sırasında kanoyla gezintiye çıkan ve nehre telefonunu düşüren talihsiz adama müjdeli haber tanımadığı kanocudan geldi.

Miguel Pacheco isimli başka biri, kano yaparken nehrin dibinde bir iPhone olduğunu fark etti. Pacheco, eve döndüğünde cihazın içine su dolduğunu anladı ve kurutmak için birkaç gün boyunca uğraştı. Ardından Wye Nehri’nde bir iPhone bulduğunu söyleyerek fotoğraflarını sosyal medyaya yükledi ve sahibini aradığını belirtti.


Telefonu bulan Miguel Pacheco, ertesi gün cihazı şarja taktığında şok olduğunu dile getirdi. iPhone’un çalıştığına dikkat çeken ve ekranın açıldığını söyledi. Pacheco verdiği röportajda, “Sabah şarja taktığımda inanamadım, çünkü ekranda mutlu bir çiftin fotoğrafı vardı” dedi.

Telefonu sahibine ulaştırmak için sosyal medyada seferberlik başlatan Pacheco, tweet’inin 4 binden fazla kez paylaşıldığını fark etti. Bu paylaşımlar ise sonunda işe yaradı ve fotoğraftaki çiftin Owain Davis ve nişanlısı Fiona Gardner olduğu belirtildi.

iPhone’unu 10 ay sonra Pacheco’dan teslim alan Davis olayla ilgili şunları söyledi:

İki kişilik bir kanodaydım ve ortağım muhtemelen ayağa kalkmamalıydı. Ardından galiba suya düştüğümüzü söylemeye gerek yok. Telefon da arka cebimdeydi ve suya girer girmez telefonun kaybolduğunu fark ettim.

Pacheco’nun iPhone’u kurtarmak için gösterdiği çabanın şaşırtıcı olduğunu belirten telefon sahibi, Pacheco ile arkadaş olacaklarını dile getirdi.

Peki siz iPhone’un suya dayanıklılığını gösteren bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Teknoloji

Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Yurt Dışından Getirilen Telefonların IMEI Kayıt Ücreti Ne Kadar?

Video Boyutu Nasıl Küçültülür?

Warpiris Kart Yönetim Sistemi Ne işe Yarar

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle