
Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 7. gününde sıcak çatışmalar artarak devam ediyor.
Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde, Ukrayna'nın Borodianka kentinde Rus tankının kendisini görüntüleyen bir gazeteciyi hedef alarak ateş açtığı görülüyor. Görüntüler Rusya'nın 'Sivilleri vurmuyoruz' açıklamalarını bir kez daha gündeme getirdi.
Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yakın olan Baradyanka kentinde bir Rus tankı kendisini pencerelerin arasından görüntüleyen gazeteciyi fark ettikten sonra ateş açtı. Gazetecinin kendisini korumak için pencereden uzaklaşmaya çalıştığı o anlar kameralara anbean kaydedildi. Kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.
Haberi Kaynağından oku: Karar
Not : Bu haber karar internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın