MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Türkiye internette İspanya ve Yunanistan’ın önünde

Ana SayfaDünyaTürkiye internette İspanya ve Yunanistan’ın önünde
Türkiye internette İspanya ve Yunanistan’ın önünde

Avrupa genelinde olduğu gibi Almanya’da da klasik seyahat acenteleri küçülüp peş peşe kapanırken, online (Çevrrimiçi) seyahat acentelerinin ...

12 July, 2022, Tuesday 16:22
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Avrupa genelinde olduğu gibi Almanya’da da klasik seyahat acenteleri küçülüp peş peşe kapanırken, online (Çevrrimiçi) seyahat acentelerinin satışları artıyor.

Merkezi Almanya’da olan İnternetten Satış Yapan Seyahat Acenteleri Birliği’nin (VIR) online satışlar ve bu satışlarda ülkelerin payı ile ilgili yaptığı araştırmaya göre internet üzerinden satışlarda Türkiye’nin payı yüksek.

Araştırma sonuçlarını Almanya’da yayınlanan Fvw Dergisi’nin Editörü Klaus Hildebrand’a değerlendiren İnternet Seyahat Satışları Birliği’nin (VIR) Yönetim Kurulu Üyesi Buller, internetten satışların destinasyonlara göre dağılımında Türkiye'nin dijital kanalların toplam satışları içinde analog kanallardan daha yüksek bir paya sahip iken İspanya ve Yunanistan satılarında klasik acentelerin önde olduğunu söyledi.

OTA’LAR 2019’U YAKALADI

Turizm Gazetesi'nde yer alan VIR araştırmasına göre, Online Seyahat Acenteleri’nde (OTA) özellikle yaz aylarında yapılan rezervasyonlar daha hızlı artıyor ve bu alanda faaliyet gösterenler hızlı büyüyor. Klasik seyahat acentelerinin satışları hâlâ 2019 yılını gerişindeyken internet satışı yapan acentelerin satışları 2019'u yakaladı.

Araştırmaya göre, "Çevrimiçi seyahat acentelerindeki artış eğilimi yaz sezonu boyunca devam ediyor. Satışlar Haziran yüzde 46, Temmuz’da yüzde 47 yükseldi. Ağustos ayı satışları Mayıs’a göre yüzde 65'in üzerinde arttı. Eylül ayı artışı yüzde 33.

VIR Yönetim Kurulu Üyesi Michael Buller, Ekim ayı rezervasyonlarında çevrimiçi seyahat acenteleri için rakamların pandemi öncesi 2019 yılına göre yüzde 72 daha yüksek olacağını belirtti. Buller, internet üzerinden satışların destinasyonlara, bireysel ve ailelere göre değiştiğini belirterek, "Müşteriler dijital kanallara alıştı” yorumunda bulundu.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Seyahat AcenteleriİnternetSatış
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Dünya

2025 yılında Google'de En Çok Aratılan Başlıklar

Ah Lele Ahlalas Ne Demek? Sosyal Medyada Popüler Olan İfade

Kıbrıs’ta Marangoz Hizmeti Veren En Güvenilir Ustalar

Kuzey Kıbrıs’ta Mobilyacı Arayanlar İçin Güncel Rehber

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle