MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Volkswagen ve Audi araçlarını geri çağırıyor!

Ana SayfaTeknolojiVolkswagen ve Audi araçlarını geri çağırıyor!
Volkswagen ve Audi araçlarını geri çağırıyor!

Otomobil üreticileri satışa sundukları araçlarda tespit edilen bir sorun nedeniyle araçlarını zaman zaman geri çağırabiliyor. Ücretsiz ...

10 August, 2022, Wednesday 10:22
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Otomobil üreticileri satışa sundukları araçlarda tespit edilen bir sorun nedeniyle araçlarını zaman zaman geri çağırabiliyor. Ücretsiz onarımını yapılan bu araçlar daha sonrasında ise daha güvenli bir şekilde sahiplerine teslim ediliyor. Şimdiye kadar birçok marka benzer sorunlarla milyonlarca aracını geri çağırdı.

Hava yastığı sorunu nedeniyle araçlar geri çağırılıyor

Özellikle kullanıcıların güvenliklerini tehdit edebilecek konularda markalar bu işi oldukça sıkı tutuyor. Son olarak Volkswagen ve Audi hava yastıklarında saptanan bir sorun nedeniyle bin 216 aracını geri çağırma kararı aldı.

Volkswagen Grubu, hava yastıklarının istenmeyen şekilde patlaması ve bu patlama sırasında araçtaki insanlara zarar verecek parçacıkların çevreye saçılması endişesi ile araçlarını geri çağırdığını belirtiyor. Bahsi geçen araçların ise 2016 yılı içerisinde üretildiği belirlenmiş durumda.


2016 Audi A3 Cabriolet, A3 E-Tron, A3 Sedan,R8, S3 Sedan, TT Coupe, TT Roadster, Volkswagen E-Golf, Golf,Golf GTI, Golf R ve Golf Estate modellerinin durumdan etkilendiği belirtiliyor. Buna göre bahsi geçen modeller yetkili bayilere geri çağırılarak gerekli işlemler gerçekleştirilecek.

Yaşanan problem akıllara ise Takata hava yastıklarını getirdi. Ancak yaşanan olayın, otomotiv sektörünü uzun zamandır olumsuz etkileyen Takata hava yastıklarından kaynaklanmadığı belirtiliyor. Görünen o ki, yaşanan sıkıntı Volkswagen ve Audi markaları ile sınırlı.

Geri çağırılan araçların ön yolcu hava yastığı modülünün tamamen değiştirileceği belirtildi. Tüm geri çağırmalarda olduğu gibi bu işlem de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Volkswagen ve Audi, bu durumdan etkilenen araçların sahiplerini 23 Eylül 2022 tarihinden itibaren servislere çağıracak.

Peki siz Audi ve Volkswagen markalarında yaşanan bu hava yastığı problemi ve araçların geri çağırılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Teknoloji

Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Yurt Dışından Getirilen Telefonların IMEI Kayıt Ücreti Ne Kadar?

Video Boyutu Nasıl Küçültülür?

Warpiris Kart Yönetim Sistemi Ne işe Yarar

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle