
4 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaralanan Üstçavuş Güngör Gençer şehit oldu.
ANKARA (İGFA) - İstanbul İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevliyken 2018 yılında yapılan bir kaçakçılık operasyonu sırasında Ankara’da trafik kazası geçiren ve 4 yıldır yoğun bakımda olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit oldu.
Milli Savunma Bakanlığı, görevi esnasında meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer için taziye mesajı yayımladı. Bakanlık, "Kahraman silah arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

Güngör Gençer için GATA'da tören düzenlendi.
Gençer'in cenazesi Niğde'de ikindi namazına müteakip düzenlenecek askeri törenle Niğde Şehitliği'ne defnedileceği öğrenildi.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın