MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

Ana SayfaGündemAliağa’da 23 Nisan Coşkusu
Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Tören ve Etkinliklerle Kutlandı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102.Açılış yıl dönümü ve Büyük ...

23 April, 2022, Saturday 19:08
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Tören ve Etkinliklerle Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102.Açılış yıl dönümü ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Aliağa’da düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.

Aliağa’daki 23 Nisan etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’ün Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Resmi töreni sonrasında kutlama programı Mehmet Saka İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliklerle devam etti. Okul bahçesinde organize edilen programa; Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, şehit yakınları, gaziler, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama programının açılış konuşmasını yapan Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz, çocuklara hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Sizler geleceğimizin öğretmenleri, sanatçıları, sporcuları, bilim insanları, siyasetçileri olacaksınız. İnanıyorum ki zengin kültürümüzden, bağımsızlık mücadelemizden, demokrasinin değerlerinden güç alarak ülkemizi daha ileri seviyeye götüreceksiniz”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın aynı zamanda milli iradenin çok önemli bir göstergesi olduğunu belirten Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, “23 Nisan dünya çocuklarına armağan edilen tek bayramdır. Ülkemizin geleceği ve egemenliğimizin teminatı çocuklarımızı geleceğe büyük bir güvenle hazırlıyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı kutluyorum. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum” dedi.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in kutlama mesajı okundu. Resim-şiir-kompozisyon ve atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İlkokul ve Ortaokul şiir yarışması birincilerinin eserleri okundu.

DANS GÖSTERİLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Kutlamalar kapsamında; Atatürk İlkokulu, Petrokimya İlkokulu, Mehmet Saka İlk ve Ortaokulu, Petkim İlkokulu, Namık Kemal İlkokulu, Özel Aliağa Fen Bilimleri Ortaokulu öğrencilerinin dans ve halk oyunları gösterileri kutlamalara renk kattı.

HELVACI’DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aliağa genelindeki okullarda etkinlikler gerçekleştirilirken Helvacı Mahallesi’nde öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen gösteriler mahalle sakinlerine keyifli saatler yaşattı. Helvacı Mahallesi’ndeki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi’nin zeybek gösterisiyle başladı. Helvacı’da eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerinin birbirinden eğlenceli dans gösterileri de izleyenlerden sık sık alkış aldı.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Gündem

Mhp Lideri Devlet Bahçeli: "Uzak Şehir'i Kaçırmadan İzliyorum"

2026 Starbucks Kahve Fiyatları

SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!

Türkiye'nin nüfusu açıklandı

Ses Yalıtımlı panel

  • Radyofrekans ile Ağrı Tedavisi
  • Atardamar Nedir?
  • Bel Fıtığı Belirtileri Nelerdir?
  • Beyinde Damar Tıkanıklığı Neden Olur?
  • Damar Hastalıkları Belirtileri
  • Hemoraji Nedir?
  • Heparin Nedir?
  • Baş Ağrısında Orta Meningeal Arter Embolizasyonu
  • Kronik Subdural Kanamada Embolizasyon
  • Varis Tedavisinde Radyofrekans Yöntemi
  • Osteoid Osteoma Radyofrekans Ablasyon
  • Vertebroplasti Nedir?
  • TIPS Nedir?
  • Ameliyatsız Karaciğer Hemanjiomu Tedavisi
  • Kronik Prostatitte Embolizasyon Tedavisi
  • Bronşiyal Arter Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümör Ablasyon Tedavisi
  • Kemoembolizasyon (TAKE) Nasıl Yapılır?
  • Hemoroid Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümörü Tedavisinde Radyoembolizasyon
  • Prostat Embolizasyonu Başarı Oranı
  • Paratiroid Nodül Ablasyonu
  • Kafa İçi Basınç Artışına Neden Olan Serebral Venöz Bozukluk
  • Tiroid Nedir?
  • Sertleşme Sorunu Tanısında İleri Görüntüleme Teknikleri
  • Penil Venöz Kaçak Tedavisi
  • Miyom Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Eagle Sendromu Tedavisi
  • Beyin Anevrizması Embolizasyonu
  • Hidrosel Tedavisi
  • Ameliyatsız Fıtık Tedavisi
  • Tiroid Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Bel Fıtığı Tedavi Yöntemleri
  • Toplardamar Nedir?
  • Tıbbi Onkoloji Nedir?
  • Omurilik Nedir?
  • Omurga Anatomisi
  • Nodül Nedir?
  • Kanser Çeşitleri Nelerdir?
  • Ablasyon Nedir?
  • Anevrizma Nedir?
  • Topuk Dikeni Belirtileri
  • Kulak Çınlaması Neden Olur?
  • Biyopsi Alınması Tehlikeli Midir?
  • Diyabetik Ayak İyileşir Mi?
  • Serebrovasküler Hastalıklar
  • Karaciğer Kanseri Erken Evre Belirtileri
  • Stent Takıldıktan Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?
  • Kanser Çeşitleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle