Balçova’nın özel çocukları Balçova belediyesi tarafından aileleri ile birlikte Güneydoğu Anadolu gönderildi. Başkan Fatma Çalkaya çocukların bu geziyi çok istediklerini ifade ederek “Sevgiyle tüm engelleri aşacağız” dedi.
Balçova’nın Engelsiz Halk Oyunları Ekibi ve Engelsiz Kafede Görevli Özel Çocukları, Balçova Belediyesi tarafından Adana, Gaziantep, Şanlıurfa ve Konya illerini kapsayan geziye gönderildi. Birçoğu daha önce farklı şehirleri görmeyen Balçova’nın Özel Çocukları, gittikleri şehirlerde aileleriyle birlikte gezerek güzel zaman geçirdi.
Balçova’da engelli bireylerle ilgili çok iyi bir veri bankasına sahip olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Biz yıllardır onlarla birlikte nefes alıyoruz. Onların sevincini de üzüntüsünü de onlarla birlikte hissedebiliyoruz. Bu geziyi uzun süredir istiyorlardı. Sevgiyle Balçova’da tüm engelleri aşıyoruz” diye konuştu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın