Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamlığı görevine atanan Yusuf Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yeni atamalar ile Gölcük Kaymakamı olarak görevlendirilen Yusuf Özdemir’i ziyaret etti. Gölcük Kaymakamlığı’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Sezer, Kaymakam Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi. Gölcük Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özdemir, Başkan Sezer ve beraberindekilere teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın