Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Beldibi Mahallesindeki Atatürk Parkında yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Kültür ve Turizm Bakanlığının yaptığı proje kapsamında Atatürk Parkında devam eden çalışmaları yerinde gören Belediye Başkanı Topaloğlu, Beldibi mahalle sakinleri ile de bir araya geldi.
Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Topaloğlu’na Beldibi Mahalle Muhtarı Bayram Ali Talih de eşlik etti.
Topaloğlu, Beldibi halkının aileleriyle rahatça vakit geçirebileceği bir alan oluşturan başta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve tüm bakanlık çalışanlarına teşekkür etti.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın