Denetimli Serbestlik Hizmetleri Kanununa istinaden, kurulan Burhaniye Koruma Kurulunun 2022 Eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Oktay ERBALABAN ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Engin DEMİR Burhaniye Belediyesini temsilen katıldılar.
İlgili Kanuna göre “hükümlülüğü” sona ererek “yükümlü” durumuna gelen vatandaşların, topluma kazandırılması için “Ekonomik Ve Sosyal Faaliyetlerde Kendilerine Yapılacak Desteklerin Belirlenmesi Ve Kurumlar Arası Diyalogların Hızlandırılması” ile ilgili çalışmalar yapıldı.
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER’ in sosyal belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği çocukların eğitimine ve geleceklerine destek programları çerçevesinde Burhaniye Belediyesi tarafından, denetimli serbestlikten faydalanan vatandaşların içerisinden dar gelirli olan ailelerin çocuklarına, ilk ve ortaokul kırtasiye malzemeleri ile okul çantaları ve okul formaları verildi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın