MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Doğukan Manço: Yanımda birinin 'Baba' demesiyle özlemim devam ediyor

Ana SayfaHaberlerDoğukan Manço: Yanımda birinin 'Baba' demesiyle özlemim devam ediyor
Doğukan Manço: Yanımda birinin 'Baba' demesiyle özlemim devam ediyor

Türk Rock ve Pop müziğinin sevilen ismi merhum sanatçı Mehmet Barış Manço ölümünün 23. yılında kendi adını taşıyan özel vapur seferiyle anıldı ...

06 February, 2022, Sunday 14:40
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Türk Rock ve Pop müziğinin sevilen ismi merhum sanatçı Mehmet Barış Manço ölümünün 23. yılında kendi adını taşıyan özel vapur seferiyle anıldı.

Beşiktaş İskelesi’nden kalkan vapur seferini Kadıköy İskelesi’ne uğradıktan sonra Kanlıca İskelesi’ne ulaşarak turunu tamamladı.

Vapur turu sonrası Barış Manço’nun Kanlıca’daki mezarına geçildi. Kanlıca Mezarlığı’ndaki anma törenine başta oğlu Doğukan Manço olmak üzere, çok sayıda vatandaş ve çocuklar katılım sağladı. Manço, mezarı başında okunan dualarla anıldı.

Anma töreni sonrası konuşan Doğukan Manço, şunları söyledi:

“Artık gelenek hale gelen vapurumuzun 20.'sini kaldırdık. Bu sefer bakanlık onaylı olarak, ülke genelinde yüzlerce çocuk, Barış Manço’nun eski adresine mektup ve resim çalışmalarını gönderdiler. İçlerinden eserleri seçilen kardeşlerimize vapur turu gerçekleştirdik. Bugün onları o içten hallerini gördük. Bu nesil Barış Manço’yu yaşıyor. Bu duyguları diğer nesillere de götürmeye devam ediyorlar. Kişisel bazlı olarak konuşursam; Tabi ki babamın özlemiyle, yanımda birinin ‘baba’ demesiyle özlemim devam ediyor. Bir diğer gerçek var ki o artık hepimizin babası. Bunun için de gururluyuz.”

‘Barış abi felsefesiyle yaşamak onur verici’

Barış Manço kıyafetleri ve aksesuarları takarak anma törenine katılan Muhammet Rüstemov, “23 yıldır Barış Manço’suz bir dünyada yaşıyoruz. Z kuşağı olarak Barış Manço şarkıları dinlemek, onun felsefesiyle yaşamak ve Barış abi gibi giyinmek onur ve gurur verici bir şey. İnsanların beni görünce de ‘Barış Manço geliyor’ demesi de hala onu unutmadıklarının göstergesi” dedi.

Haberi Kaynağından oku: TR Sputnik

Not : Bu haber TR SPUTNİK internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Barış Manço
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

Ankara panel çit

Bobin Fiyat Rehberi: R8 Bobin Nedir, Hangi Aracınız için Uygundur?

Kadın Saat Modelleri: Hızlı Saat ile Stilinize Zarafet Katın

Göz Kapaklarınız Görüş Alanınızı Sessizce Daraltıyor Olabilir

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle