
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı, gıda ürünlerinde KDV oranının yüzde 1'e düşürülmesi, elektrik faturlarındaki 210 kWH düzenlenmesinde değişiklik, doğalgaz yardımı kapsamının genişletilmesi ve Cemevlerinin elektrik faturalarında “ticarethane” statüsünden çıkarılması gibi kararları aktardı.
Açıklamalarının sonunda salondan alkışın az gelmesini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise “O kadar müjdeler verdik alkış yok” diye gülerek çıkıştı. Bu sözlerin ardından salonda yeniden alkışlayanlar oldu.
İşte o anlar:
Odatv.com
Haberi Kaynağından oku: Oda TV
Not : Bu haber ODATV internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın