
ERZURUM (İGFA) - Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin yerleşkesindeki yemekhanesinde bugün öğlen saatlerde çıkan yangın kontrol altına alındı.
Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı.
Açıklamada yangının sebebinin henüz belirlenemediği de belirtildi.

Yangın ihbarının ardından bölgeye çok kısa sürede ekiplerin sevk edildiğini belirterek olay yerine giden Erzurum Valisi Okay Memiş, Atatürk Üniversitesi ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.
https://twitter.com/atauni1957/status/1572218748181807107
Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın