MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Genel Başkan Ünal, üyeleriyle buluşup yeni üyelerine rozet taktı

Ana SayfaHaberlerGenel Başkan Ünal, üyeleriyle buluşup yeni üyelerine rozet taktı
Genel Başkan Ünal, üyeleriyle buluşup yeni üyelerine rozet taktı

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Kilis programı kapsamında bir dizi ziyaretlere ve toplantılara katıldı. KİLİS (İGFA)- Kilis İl ...

28 March, 2022, Monday 12:27
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Kilis programı kapsamında bir dizi ziyaretlere ve toplantılara katıldı.

KİLİS (İGFA)- Kilis İl Müftülüğü’nde görevli personeli odalarında ziyaret eden Ünal, Sendikal faaliyetler konusunda çalışanlara bilgi verdi ve sorularını yanıtladı. Kilis İl Müftülüğü’nce düzenlenen din görevlilerinin aylık toplantısına da katılan Ünal; Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışanların her alanda en üst seviyede olması için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Ünal, “Ülkemizin birliği ve dirliği için Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Diyanet
İşleri Başkanlığı ülkemizin her yanında en güçlü bir şekilde olmak durumundadır. Bizler Sendika olarak, Kurumumuz ve çalışanlarımızın, hizmet yaparken karşılaştıkları problemlerin çözümüne katkı sunuyoruz. Bizim için ülkemizin ve milletimizin birliği, bütünlüğü, huzuru ve Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın varlığı önemlidir. Sendika hayırlı hizmetlere bir araçtır.” dedi. Ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcısı Kadir Şahin, İl Temsilcisi Yusuf Genço ve ilçe temsilcileri de hazır bulundular.

Üyeler ve temsilcilerle istişare toplantısına katılan Genel Başkan Ünal “Bizler sendika olarak; üyelerimizin ve bütün çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek için varız. Bu hak mücadelesi, adaleti ve hukuku üstün kılma mücadelesi zor bir mücadeledir. Herkesin işi değildir. Zor kişilerin işidir. Hakkı tutup kaldırmak, hakkın yanında olmak, doğruyu savunmak gerçekten zordur. Ancak o zorluk kadar da onurludur, şereflidir. Gururla ve övünerek söylüyorum ki; büyük bir sevdanın adı olan Türkiye Kamu-Sen ve üye sendikalarla birlikte Türk Diyanet Vakıf-Sen’de görev yapanlara, emeği geçenlere selam olsun, saygılar olsun, Allah (cc) hepsinden razı olsun.

Yüce Allah’ın (cc); “İnsan için ancak çalıştığı vardır” buyruğu gereği, aynı şekilde Hz. Ali (ra) Efendimizin “Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar” sözünde olduğu gibi; bizler; adaletli, ölçülü bir sistem kurulana dek yılmadan, yorulmadan, usanmadan hep birlikte çalışacağız. Çünkü kamu çalışanlarının gerçek sesi Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen çalışanlarımızın katkıları ve dualarıyla Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının tek ümididir.

Geçtiğimiz süreçte; Diyanet çalışanlarının problemleri çözülememiş, çalışanlarımızın kurumlarına olan güveni tesis edilememiştir. Her çalışanın gururla ben Diyanet personeliyim diyebileceği kurum mensubiyet şuuru geliştirilememiştir. Bunun oluşması için de; kurumu yönetenlerde bir çaba görülmemektedir. Senin adamın, benim adamım anlayışı bertaraf edilememiştir.

Çalışanlarımız arasında öncelikle kardeşlik, huzur, paylaşma, sevgi ve saygı tesis edilmelidir. Bunun yolu da adaletli ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı ile gerçekleşebilir. Ülkeyi ve kurumları idare edenler, çalışanlarına önce insan olarak değer verebilmelidirler. Kamu çalışanlarını kendilerine bir rakip değil, ülkemize ve insanlarımıza hizmet eden kişiler olduğunu unutmamalıdırlar. Sendikacılığı yani bu kutlu mücadeleyi bunun için yapıyoruz. Bu kutlu harekete destek veren, katkı sağlayan bütün üyelerimize kıymetli şahıslarınızda tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Üyeler ve temsilciler karşılaştıkları problemleri ve çözüm yolları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Genel Başkan Ünal, daha sonra diğer sendikalardan Türk Diyanet Vakıf-Sen’e teveccüh gösterip üye olanlara rozet takdiminde bulundu. Kilis’teki çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getiren Genel Başkan Ünal ve beraberindeki heyet Kilis'ten ayrıldılar.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

SendikaÜnalÜyeHakÇalışanların
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

Bobin Fiyat Rehberi: R8 Bobin Nedir, Hangi Aracınız için Uygundur?

Kadın Saat Modelleri: Hızlı Saat ile Stilinize Zarafet Katın

Göz Kapaklarınız Görüş Alanınızı Sessizce Daraltıyor Olabilir

Talha Astürk: "Çiftlikten Sofraya Modeliyle Yarım Asırlık Güvence Sunuyoruz"

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle