Ayvalık Belediyesi Hamdibey Mahallevi Gündüz Eğitim Kampı’nın çocukları Rahmi M. Koç Müzesi (Taksiyarhis Kilisesi)’ni gezerek, keyifli bir gün geçirdi.
Yaz döneminde 8-14 yaş aralığındaki yaklaşık 30 öğrencinin yararlandığı Gündüz Eğitim Kampı’nda iki hafta boyunca birbirinden farklı eğitici ve öğretici etkinlikler çocuklarla buluşuyor. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Çocuklarımıza hem müzelerin önemini aşılamak hem de kültür birikimlerini arttırmak amacıyla mahalleevlerimizdeki kursta bu geziyi düzenledik. Çocuklarımızın birçoğu ilk kez müze gezdiler. Dezavantajlı olan Hamdibey Mahallesi’nde bir gencimizi de olsa kazanmak bizim için önemli. Bu tür etkinlerimizi ve kurslarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın