MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Hepimiz bu güzel ülkeyi büyütmek zorundayız

Ana SayfaGündemHepimiz bu güzel ülkeyi büyütmek zorundayız
Hepimiz bu güzel ülkeyi büyütmek zorundayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de Konyalılarla buluştu: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı ...

18 June, 2022, Saturday 00:02
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de Konyalılarla buluştu:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında Konyalılarla bir araya geldi. Ülkenin birlik ve beraberliğine vurgu yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz hepimiz bu güzel ülkeyi büyütmek zorundayız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında Hemşehri Buluşması'nda Konyalılarla bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen buluşmaya İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu, Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu üyeleri ve kanaat önderleri katıldı.


Kılıçdaroğlu: “Daha güzel bir ülkede yaşamaya hakkımız var”
Programda konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize değinerek, “Ülkemizdeki gidişattan hiçbirimiz memnun değiliz. Mutfaklarda yangın olduğunu biliyoruz. Bütün mesele demokratik yollarla Türkiye'nin büyümesini sağlamak, önünde bulunduğu sorunları aşmak. Bunun için yapacağımız tek şey var. Yarın sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız. Tek isteğim var. Sandığa giderken evlatlarınızı, ülkenizi, bayrağınızı, Türkiye'nin itibarını, demokrasiyi, özgür medyayı düşünün ve düşleyin. Hepimizin daha güzel bir Türkiye'de yaşamaya hakkı var” dedi.


“Özgür bir Türkiye için”
Kemal Kılıçdaroğlu hoşgörü ve barışın sembolü Mevlana’nın hem Türkiye’de hem de dünyada saygı gördüğüne değinerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Birbirimizin kimliği üzerinden, inançları üzerinden, yaşam tarzları üzerinden siyaset yapanlara prim vermeyin. Benim anne ve babamı seçme özgürlüğüm var mı ki etnik kimlik üzerinden siyaset yapacağım! Benim doğduğum ve değerlerimizi oluşturan aile ve o değerleri neden siyaset konusu yapacağız? Siyasetin konusu Türkiye'nin büyümesidir, kalkınması, gelişmesidir. Daha güzel bir Türkiye'de beraber, özgürce yaşayabiliriz. Evlatlarımızı yetiştirebiliriz. Daha güzel bir Türkiye'de Türkiye'nin kalkınmasına ve büyümesine katkı verebiliriz. Her birimiz alın terimizle çalışabiliriz. Her birimiz ailede huzur içinde yaşayabiliriz. Her anne evladını güzel bir şekilde yatağa yatırdığında o da Türkiye'nin güzelliğini bir şekilde kendi ruhunda, bedeninde, kalbinde hissedebilir. Biz hepimiz bu güzel ülkeyi büyütmek zorundayız. Yüzyıllar bizi ayırsa bile gönlümüz her zaman Konya'da, Akşehir'de. Ne Konya'yı, ne Akşehir'i, ne Türkiye'yi, ne bayrağımızı, ne de vatanımızı unuturuz. Hep beraber Türkiye'yi büyütüp geliştireceğiz” dedi.


Soyer: “Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Seçilmeden önce 'Çok renk, çok ses, çok nefes' diyerek bir kampanya yürütmüştük. İzmir'in en güzel renklerinden, en köklü seslerinden, en güçlü nefeslerinden olan Konyalılarla birlikte olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Her daim emrinizde olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.


CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Zor günlerden geçiyoruz, zorlukları aşacak gücümüz var. Yeter ki birlik olalım, bütünleşelim, kucaklaşalım. İyi, doğru ve dürüst insanlar birbirlerini bulduklarında bırakmamalı” dedi.

İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu Genel Başkanı, Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ile Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Aydoğan ise, “İzmir'e hizmet ediyoruz. Mevlana'nın felsefesini İzmir'de yaşıyoruz ve yaşatıyoruz” diye konuştu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Gündem

Mhp Lideri Devlet Bahçeli: "Uzak Şehir'i Kaçırmadan İzliyorum"

2026 Starbucks Kahve Fiyatları

SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!

Türkiye'nin nüfusu açıklandı

Ses Yalıtımlı panel

  • Radyofrekans ile Ağrı Tedavisi
  • Atardamar Nedir?
  • Bel Fıtığı Belirtileri Nelerdir?
  • Beyinde Damar Tıkanıklığı Neden Olur?
  • Damar Hastalıkları Belirtileri
  • Hemoraji Nedir?
  • Heparin Nedir?
  • Baş Ağrısında Orta Meningeal Arter Embolizasyonu
  • Kronik Subdural Kanamada Embolizasyon
  • Varis Tedavisinde Radyofrekans Yöntemi
  • Osteoid Osteoma Radyofrekans Ablasyon
  • Vertebroplasti Nedir?
  • TIPS Nedir?
  • Ameliyatsız Karaciğer Hemanjiomu Tedavisi
  • Kronik Prostatitte Embolizasyon Tedavisi
  • Bronşiyal Arter Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümör Ablasyon Tedavisi
  • Kemoembolizasyon (TAKE) Nasıl Yapılır?
  • Hemoroid Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümörü Tedavisinde Radyoembolizasyon
  • Prostat Embolizasyonu Başarı Oranı
  • Paratiroid Nodül Ablasyonu
  • Kafa İçi Basınç Artışına Neden Olan Serebral Venöz Bozukluk
  • Tiroid Nedir?
  • Sertleşme Sorunu Tanısında İleri Görüntüleme Teknikleri
  • Penil Venöz Kaçak Tedavisi
  • Miyom Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Eagle Sendromu Tedavisi
  • Beyin Anevrizması Embolizasyonu
  • Hidrosel Tedavisi
  • Ameliyatsız Fıtık Tedavisi
  • Tiroid Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Bel Fıtığı Tedavi Yöntemleri
  • Toplardamar Nedir?
  • Tıbbi Onkoloji Nedir?
  • Omurilik Nedir?
  • Omurga Anatomisi
  • Nodül Nedir?
  • Kanser Çeşitleri Nelerdir?
  • Ablasyon Nedir?
  • Anevrizma Nedir?
  • Topuk Dikeni Belirtileri
  • Kulak Çınlaması Neden Olur?
  • Biyopsi Alınması Tehlikeli Midir?
  • Diyabetik Ayak İyileşir Mi?
  • Serebrovasküler Hastalıklar
  • Karaciğer Kanseri Erken Evre Belirtileri
  • Stent Takıldıktan Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?
  • Kanser Çeşitleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle