
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, BBC on Sunday'e verdiği mülakatta Ukrayna krizi ve Rusya'nın mevcut tutumunu yorumladı.
Johnson, Moskova'nın 'Ukrayna'yı işgal edeceği' iddiasını yineleyerek, "Yaptırım tehditleri, irrasyonel bir aktörü caydırmak için yeterli olmayabilir ve şu an Vladimir Putin'in muhtemelen bu konuda mantıklı düşünmediğini kabul etmek zorundayız" dedi.
'İşgal' durumunda Londra ve Washington'un Rus şirketlerinin pound ve dolara erişimini engelleyebileceğini söyleyen Johnson, "Amerikalı dostlarımızla birlikte, onların pound ve dolar ticaretini durduracağız; bu çok çok sert bir darbe olacak" ifadelerini kullandı.
Haberi Kaynağından oku: TR Sputnik
Not : Bu haber TR SPUTNİK internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın