MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Kastamonu’da Türk Dünyası coşkusu

Ana SayfaHaberlerKastamonu’da Türk Dünyası coşkusu
Kastamonu’da Türk Dünyası coşkusu

Kastamonu Belediyesi tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen ve Türk Dünyası’nı Kastamonu’da buluşturan Türk Dünyası Günleri etkinlikleri başladığı ...

11 June, 2022, Saturday 11:20
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Kastamonu Belediyesi tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen ve Türk Dünyası’nı Kastamonu’da buluşturan Türk Dünyası Günleri etkinlikleri başladığı gibi coşkuyla bitti. Üç gün süren etkinlikler süresince Kastamonu’da Türk Dünyası rüzgarı esti.

KASTAMONU (İGFA) - Türk Dünyası ekipleri ve misafirler ile birlikte gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başlayan 22. Türk Dünyası etkinlikleri süresince dans gösterileri, mapping ve ışıklı drone şov, yerel sanatçı konserleri, Türk Dünyası Halkları paneli, Mehmet Sabir Karger, Cıltız Tannagaşeva, Natali Deniz, Kaya Kuzucu, Bünyamin Aksungur, Atilla Yılmaz, İlyas Yalçıntaş, Mustafa Yıldızdoğan ve Kıraç konserleri gerçekleştirildi.

22. Türk Dünyası etkinliklerinin kapanışında sahne alan Kıraç, Türk Dünyası etkinliklerine katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Dans gösterileriyle başlayan üçüncü gün Atilla Yılmaz konseriyle devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalık Anadolu rock müziğinin sevilen sanatçısı Kıraç’ın sahneye çıkmasıyla birlikte adeta alanı salladı. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen konserde Kıraç’a plaket ve çiçek takdimin de bulunan Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, alanda bulunan kalabalık tarafından “Büyük başkan” tezahüratlarıyla karşılandı.

Etkinliklere gösterilen ilgiden ve özellikle gençlerin memnuniyetinden ötürü büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Vidinlioğlu, “Muhteşem bir etkinliğin sonuna geldik. Ancak bu enerjiyi gördükten sonra araya çok mesafe koymadan yeni konserler yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Büyük olan sizlersiniz. Sizin sevginize layık olabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Türk Dünyası’nın kadim şehir Kastamonu’da bir araya gelmesinden ötürü büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Cuma gününden bu güne Türk Dünyası günlerini coşkuyla kutladık. İnşallah daha iyilerini hep birlikte yapacağız. Alanı dolduran ve daima bizlerle olan Kastamonulu hemşehrilerime özellikle gençlerimize şükranlarımı sunuyorum. Binlerce yıllık Türk Yurdu Kastamonu’muza yakışır bir etkinlik oldu. 28 ülke ve özerk belgeden kardeşlerimizle şehrimizde özlem gidermenin de ayrı bir mutluluğunu yaşadık. Önümüzdeki süreçte daha geniş kapsamlı etkinlikler yapacağız. Tüm Turan diyarından bu etkinliğe akın akın gelen soydaşlarımızın olması, uzun zamanlar birbirlerini görmeyen dost, akrabaların kucaklaşması, hasret gidermelerine vesile olmak da bu etkinliğin ne denli önemli ve devamlılık arz ettiğini bizlere gösterdi. Sizler her şeyin en iyisine en güzeline layıksınız. Tekrar herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah varlığımızı, birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Ne Mutlu Türk’üm diyene.” diyerek sözlerini tamamladı.

Büyük alkış alan Başkan Vidinlioğlu’nun konuşmasının ardından Kastamonu’ya duyduğu sevgiyi dile getiren Kıraç’ın konseriyle 22. Türk Dünyası Günleri etkinlikleri sona erdi.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Türk DünyasıKastamonuGünAlanKıraç
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

Bakımlı Ellerde Estetik Görünüm Arayışı

Başarılı Reklam PR Danışmanı Gökalp Tekmanlı Mutlu Yıllar Dileriz !

EYT’DE Kritik Güncelleme: Yaş Şartı Ve Prim Günleri Yeniden Gündemde

Gebze’nin Dikkat Çeken Mekanları

Ses Yalıtımlı panel

  • Radyofrekans ile Ağrı Tedavisi
  • Atardamar Nedir?
  • Bel Fıtığı Belirtileri Nelerdir?
  • Beyinde Damar Tıkanıklığı Neden Olur?
  • Damar Hastalıkları Belirtileri
  • Hemoraji Nedir?
  • Heparin Nedir?
  • Baş Ağrısında Orta Meningeal Arter Embolizasyonu
  • Kronik Subdural Kanamada Embolizasyon
  • Varis Tedavisinde Radyofrekans Yöntemi
  • Osteoid Osteoma Radyofrekans Ablasyon
  • Vertebroplasti Nedir?
  • TIPS Nedir?
  • Ameliyatsız Karaciğer Hemanjiomu Tedavisi
  • Kronik Prostatitte Embolizasyon Tedavisi
  • Bronşiyal Arter Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümör Ablasyon Tedavisi
  • Kemoembolizasyon (TAKE) Nasıl Yapılır?
  • Hemoroid Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümörü Tedavisinde Radyoembolizasyon
  • Prostat Embolizasyonu Başarı Oranı
  • Paratiroid Nodül Ablasyonu
  • Kafa İçi Basınç Artışına Neden Olan Serebral Venöz Bozukluk
  • Tiroid Nedir?
  • Sertleşme Sorunu Tanısında İleri Görüntüleme Teknikleri
  • Penil Venöz Kaçak Tedavisi
  • Miyom Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Eagle Sendromu Tedavisi
  • Beyin Anevrizması Embolizasyonu
  • Hidrosel Tedavisi
  • Ameliyatsız Fıtık Tedavisi
  • Tiroid Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Bel Fıtığı Tedavi Yöntemleri
  • Toplardamar Nedir?
  • Tıbbi Onkoloji Nedir?
  • Omurilik Nedir?
  • Omurga Anatomisi
  • Nodül Nedir?
  • Kanser Çeşitleri Nelerdir?
  • Ablasyon Nedir?
  • Anevrizma Nedir?
  • Topuk Dikeni Belirtileri
  • Kulak Çınlaması Neden Olur?
  • Biyopsi Alınması Tehlikeli Midir?
  • Diyabetik Ayak İyileşir Mi?
  • Serebrovasküler Hastalıklar
  • Karaciğer Kanseri Erken Evre Belirtileri
  • Stent Takıldıktan Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?
  • Kanser Çeşitleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle