
2014 yılında saunada dengesini kaybederek, başını çarptığı yerde beyin kanaması geçiren, ardından komaya giren ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık'ın son durumuna ilişkin açıklama geldi.
Işık'ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek, "Bıraktığımız gibi, çok iyi bakılıyor" ifadelerini kullandı.
"BIRAKTIĞIMIZ GİBİ, ÇOK İYİ BAKILIYOR"
Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin A Spor'da konuşan Zeybek, Işık'ın son durumuna dair şunları söyledi:
Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor.
Haberi Kaynağından oku: Karar
Not : Bu haber karar internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın