MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Kepez-Santral Projesi’nde 3. Anahtar Teslim Töreni

Ana SayfaGündemKepez-Santral Projesi’nde 3. Anahtar Teslim Töreni
Kepez-Santral Projesi’nde 3. Anahtar Teslim Töreni

360 hak sahibi daha dairelerine kavuştu Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. Anahtar Teslim töreni gerçekleşti. D Parselde yer alan 360 ...

09 September, 2022, Friday 16:40
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

360 hak sahibi daha dairelerine kavuştu

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. Anahtar Teslim töreni gerçekleşti. D Parselde yer alan 360 daire daha hak sahiplerine teslim edildi. Uzun süre sonra evlerine kavuşan hak sahipleri duygu dolu anlar yaşadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine dairelerini teslim etmeye devam ediyor. D Parselde yer alan 360 daire daha hak sahiplerine teslim edilirken, bugüne kadar tamamlanan daire sayısı 2 bin 424’e ulaştı. D Parsel önünde gerçekleşen anahtar teslim törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, ANTEPE Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğmuş, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Barış Soykam, Suryapı yetkilileri ve hak sahipleri katıldı. Anahtarlarını teslim alan vatandaşlar belediye yetkilileri ile dairelerini gezdi. Uzun süre sonra evlerine kavuşanlar hak sahipleri duygu dolu anlar yaşadı.

KRİZE RAĞMEN PROJE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ni çok zorlu süreçler içinden geçerek sürdürdüklerini aktaran Büyükşehir Belediye Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, yeni evlerine kavuşan vatandaşları tebrik etti. Oğuz, şunları söyledi: “Normal şartlarda geçmiş dönem tarafından yüzde 100 oranında tamamlanması gerekirken, 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatların durduğunu gördük. Başkanımızın önderliğinde pandemi süreci, ekonomik kriz gibi olumsuz gelişmelerle başa çıkarak, bu süreçlere ulaştık. Bugün D Parsel’de hak sahiplerine ait 360 dairenin anahtarlarını teslim ettik. İnşaat sektörünü etkileyen ekonomik kriz devam ediyor. Bunlara rağmen buradaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıl da tüm inşaatların bitmesi ön görülüyor.”

2424 KONUT TAMAMLANDI

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde yaklaşık 2 bin 424 konutun tamamlandığını ifade eden ANTEPE Genel Müdürü İsmail Erdoğmuş, “Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 93 Blok 6 bin 417 konut bulunmakta. Büyükşehir Belediye Meclisimizin son aldığı kararla birlikte yüklenici firma Suryapı’ya 30 Haziran 2023 tarihine kadar konutların tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi kararı çıktı. Bu gün anahtarlarını teslim edeceğimiz 360 adet konutla beraber 2 bin 424 konut tamamlanmış olacak. Şu andaki ilerleme seviyesi yüzde 79,39’a tekabül etmektedir” diye konuştu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Dairesinin anahtarını aldığında duygu dolu anlar yaşayan ve göz yaşlarını tutamayan hak sahibi Hatice Yılmaz, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ederek, “Dairemiz beklentimizin üzerinde. Çok beğendik. Çok sevinçliyiz” dedi.

Hatice Yılmaz’ın eşi Hüseyin Yılmaz ise, “İnşaat 6 yıl sürdü. Bu süre boyunca Başkanımız Muhittin Böcek maddi manevi bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Bugün sevinç ve mutluluk göz yaşı döküyoruz. Evimiz çok güzel olmuş” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Gündem

Mhp Lideri Devlet Bahçeli: "Uzak Şehir'i Kaçırmadan İzliyorum"

2026 Starbucks Kahve Fiyatları

SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!

Türkiye'nin nüfusu açıklandı

Ses Yalıtımlı panel

  • Radyofrekans ile Ağrı Tedavisi
  • Atardamar Nedir?
  • Bel Fıtığı Belirtileri Nelerdir?
  • Beyinde Damar Tıkanıklığı Neden Olur?
  • Damar Hastalıkları Belirtileri
  • Hemoraji Nedir?
  • Heparin Nedir?
  • Baş Ağrısında Orta Meningeal Arter Embolizasyonu
  • Kronik Subdural Kanamada Embolizasyon
  • Varis Tedavisinde Radyofrekans Yöntemi
  • Osteoid Osteoma Radyofrekans Ablasyon
  • Vertebroplasti Nedir?
  • TIPS Nedir?
  • Ameliyatsız Karaciğer Hemanjiomu Tedavisi
  • Kronik Prostatitte Embolizasyon Tedavisi
  • Bronşiyal Arter Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümör Ablasyon Tedavisi
  • Kemoembolizasyon (TAKE) Nasıl Yapılır?
  • Hemoroid Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümörü Tedavisinde Radyoembolizasyon
  • Prostat Embolizasyonu Başarı Oranı
  • Paratiroid Nodül Ablasyonu
  • Kafa İçi Basınç Artışına Neden Olan Serebral Venöz Bozukluk
  • Tiroid Nedir?
  • Sertleşme Sorunu Tanısında İleri Görüntüleme Teknikleri
  • Penil Venöz Kaçak Tedavisi
  • Miyom Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Eagle Sendromu Tedavisi
  • Beyin Anevrizması Embolizasyonu
  • Hidrosel Tedavisi
  • Ameliyatsız Fıtık Tedavisi
  • Tiroid Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Bel Fıtığı Tedavi Yöntemleri
  • Toplardamar Nedir?
  • Tıbbi Onkoloji Nedir?
  • Omurilik Nedir?
  • Omurga Anatomisi
  • Nodül Nedir?
  • Kanser Çeşitleri Nelerdir?
  • Ablasyon Nedir?
  • Anevrizma Nedir?
  • Topuk Dikeni Belirtileri
  • Kulak Çınlaması Neden Olur?
  • Biyopsi Alınması Tehlikeli Midir?
  • Diyabetik Ayak İyileşir Mi?
  • Serebrovasküler Hastalıklar
  • Karaciğer Kanseri Erken Evre Belirtileri
  • Stent Takıldıktan Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?
  • Kanser Çeşitleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle