
Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar aylarının gelmesi ile birlikte sahada ki çalışmalarına ağırlık verdi.
KÜTAHYA İGFA- Bahar aylarının gelmesi ve doğanın yeniden uyanması ile birlikte, Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, saha çalışmalarına hız verdi. Şehir merkezi ve orta refüjlerdeki yeşil alanlarda çim biçme çalışmaları başladı.
Yapılan çim biçme çalışmalarının yanında ekipler yeşil alanların bakımı da yapıyor.
Daha temiz ve yeşil bir Kütahya için çalışmalarını sürdüren ekipler, planlanan program dahilinde çim biçme, ot temizliği, park ve bahçelerin bakım, onarım çalışmalarını yürütmeye devam edecek.
Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın