“Bin aileye 350 bin TL’lik destek”
Lüleburgaz Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi bin aileye toplam 350 bin lira değerinde Halk Kart dağıttı. Şartları sağlayan vatandaşlar aldıkları Halk Kart ile pek çok anlaşmalı marketten erzak ihtiyacını karşılayabiliyor.
Lüleburgaz Belediyesi, geçtiğimiz zorlu ekonomi koşullarında vatandaşına desteklerini sürdürüyor. Yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayni ve nakdi desteklerini sürdüren Lüleburgaz Belediyesi son olarak “Halk Kart” uygulamasıyla Ramazan ayında da vatandaşının yanında oldu. Bu doğrultuda içinde 350 TL bakiye yüklü olan Halk Kart’lar ihtiyaç sahibi ailelere verilmeye başlandı.
Her koşulda yanınızdayız!
Vatandaşlar, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden aldıkları kartlarla alışverişlerini yapmaya başlarken konuyla ilgili Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli açıklama yaptı. Lüleburgaz Belediyesi’nin ekonomideki tüm zorluklara rağmen halkının yanında olmayı sürdüreceğini vurgulayan Başkan Gerenli, “Ülke olarak çok büyük bir ekonomik buhrandan geçiyoruz. Ekonomi göstergelerinde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Lüleburgaz Belediyesi olarak her koşulda halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Tüm imkanlarımızı halkımız için seferber etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın