Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta sorun yaşanan Seydiler ve Hacıali Mahallesi grup içme suyu isale hattını yeniliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sunulması amacıyla Manavgat Seydiler ve Hacıali grup içme suyu altyapısını yeniliyor. Bölgede isale hattının özel mülkiyetten geçmesi ve kullanım ömrünün tamamlanmasıyla sık sık arızalar meydana gelmesi üzerine hareke geçen ASAT Genel Müdürlüğü, eski isale hattında güzergah değişikliği yaparak 3 bin metrelik yeni hat çalışması yapıyor. Yeni içme suyu hattıyla birlikte mahalle sakinlerin kesintisiz içme suyu ihtiyacı karşılanacak ve hat özel mülkiyet sınırlarından çıkartılacak. Arızalara daha kolay ve kısa sürede müdahale edilebilecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın