Cumhuriyet TV adlı kanal tarafından yayınlanlanan video
Cumhuriyet TV adlı kanal tarafından yayınlanlanan bu Bu video Youtube internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu videonun hukuki muhatabı kanal sahibidir. kanallar ile ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz."
Video açıklaması ise şöyle;
Merkez Bankası'nın faiz kararı önce ünlü ekonomistten çok korkutan dolar uyarısı!
Merkez Bankası 2022 yılının ilk toplantısının 20 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek. Faiz kararı saat 14.00'te Merkez Bankası başkanı Şahap Kavcıoğlu tarafından duyurulacak.
Ayrıca Arnavutluk dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Yavaş yavaş, kademeli şekilde kur da düşecek, faiz de aynı şekilde düşecek ve 2022 bizim en parlak yılımız olacak, 2023’e de zaten böyle gireceğiz" dedi.
Tüm bu gelişmelerden sonra yurttaşlar yeni verilecek kararları ve ekonomide yaşanabilecek değişiklikleri bekliyor. Prof. Dr. Veysel Ulusoy ekonominin gidişatına ilişkin görüşlerini ve 2022 yılı dolar kuru için tahminini Cumhuriyet TV’ye açıkladı.
Yeni gelişmelerden haberdar olmak için Cumhuriyet Tv kanalımıza abone olmayı unutmayın. Cumhuriyet Tv’yi sosyal medya hesaplarından takip edin:
Twitter; https://twitter.com/TvCumhuriyet
Facebook; https://www.facebook.com/tvcumhuriyet
Instagram; https://www.instagram.com/cumhuriyettv
Cumhuriyet haber verir. https://www.cumhuriyet.com.tr
#MerkezBankasıFaiz #MerkezBankasıDolar #Ekonomist






Yorum Yazın