
Rusya’nın Suriye’deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Oleg Juravlyov, bugünkü basın toplantısında, “Merkezimize, Fırat’ın doğusunda Kürt idaresinin kontrolündeki topraklarda yer alan cezaevlerinde tutulan ve ABD’nin desteğiyle affedilen eski IŞİD militanlarının Suriye’den ayrıldığına ilişkin bilgi geldi” ifadesini kullandı.
Juravlyov, militanların, sahte pasaportları kullanarak Suriye’den ayrılıp ABD, Kanada ve Avrupa Birliği ülkelerine gittiğini söyledi.
Haberi Kaynağından oku: TR Sputnik
Not : Bu haber TR SPUTNİK internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın