
Manken Sinem Yeğenoğlu, 1.5 yıl önce Antalya'da bir otelde Ömer Faruk Şatıroğlu tarafından düzenlenen Video Photo Workshop'ta modellik yaptı.
Workshop'a gelen 40 katılımcıya, fotoğraf teknikleri Yeğenoğlu üzerinden gösterildi. Fotoğrafların paylaşılması ise yasaklandı.
Akşam gazetesinin aktardığına göre, İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Yeğenoğlu, Şatıroğlu ile 16 katılımcının, fotoğraflarını şahsi ve ticari sosyal medya hesaplarından izinsiz paylaştığını öne sürdü.
Ünlü model, 176 bin lira tazminat talep etti.
Haberi Kaynağından oku: Oda TV
Not : Bu haber ODATV internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın