MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Soner Çetin’den Genç Çifte Sürpriz

Ana SayfaGündemSoner Çetin’den Genç Çifte Sürpriz
Soner Çetin’den Genç Çifte Sürpriz

“ONLARI KIRMAK, NİKAHLARINI KIYMAKTAN DAHA ZOR” DEDİ VE SALONA GELDİ Çukurova Belediyesi’nde nikah sürprizi herkesi önce şaşkına çevirdi, sonra ...

06 September, 2022, Tuesday 10:09
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

“ONLARI KIRMAK, NİKAHLARINI KIYMAKTAN DAHA ZOR” DEDİ VE SALONA GELDİ

Çukurova Belediyesi’nde nikah sürprizi herkesi önce şaşkına çevirdi, sonra da büyük mutluluğa neden oldu. Sosyal medyadan Belediye Başkanı Soner Çetin’e mesaj atan ve eşine hoş bir sürpriz yapmak için nikahlarını kıymasını isteyen genç damat, aynı gün bir kez daha muradına erdi. Nikah saati geldiğinde masada yerlerini alan genç çift ve davetliler, nikah memuru yerine salonda cübbeyle Belediye Başkan Çetin’i görünce önce büyük bir şok yaşadı, sonrada sevinçleri göz yaşlarına karıştı. Mutlulukların ikiye katlandığı törende konuşan Başkan Soner Çetin, “Soner abi bizim de nikahımızı kıyar mısın diye bir mesaj aldım. Onları kırmak, nikahını kıymaktan zordu” diyerek nikahı kıydı.

Bir süre önce Mehmet Atik ile Melisa Cemre Durgut çifti evlenmek için Çukurova Belediyesine başvurdu. Nikah günlerini alan ve heyecanla beklemeye başlayan Mehmet Atik, eşine bir sürpriz yapmak istedi. Sosyal medyadan Başkan Soner Çetin’e mesaj atan genç damat, “Soner abi, sizi tanımıyoruz ama bizim de nikahımızı kıyar mısınız, eşime sürpriz yapmak istiyorum” yazılı bir mesaj gönderdi. Nikah günü gelip çattığında kendileri nikah masasında, çok sayıdaki davetli de salondaki yerlerini aldı. Heyecanla evlilik akitlerini gerçekleştirecekleri anı beklemeye başlayan genç çift, nikah memurunu karşılarında beklerken, Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin’i cübbeyle salonda görünce şaşkına döndü.

Damat Mehmet Atik’in mesajına kayıtsız kalmayarak, işlerine ara verip salona gelen Belediye Başkanı Soner Çetin’i karşılarında gören çift ve davetliler, hoş sürpriz karşısında şok ve mutluluğu aynı anda yaşadı. Sevinçleri ikiye katlanan Mehmet Atik ve Melisa Cemre Durgut’un ikinci dileklerini yerine getirip nikahlarını kıyan Belediye Başkanı Soner Çetin, eşine sürpriz yapmak isteyen damadın elini sıkarak “ Mehmet Atik kardeşimiz bana sosyal medyadan mesaj attı. Eşine sürpriz yapmak istediğini söyledi. Biz de işlerimize kısa bir ara verip, bu anlamlı ve güzel isteği yerine getirmek istedik. Bu genç çiftin taleplerini kırmak, nikahlarını kıymaktan zordu. Mutluluklar diliyorum” dedi.

Genç damat Mehmet Atik ise başkan Soner Çetin’e gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, şaşkınlık yaşadığını fakat mesajlarına cevap veren Başkan Soner Çetin’in mutluluklarına mutluluk kattığını belirterek, “Başkanımızı tanımıyoruz, ama yine de şansımı denemek istedim. Eşime ve aileme sürpriz yapmak için mesaj atmıştım. Nikahımızı kıymasını rica ettim. Fakat şimdi benim için de sürpriz oldu. Şaşkınız ama mutluluğumuz ikiye katlandı. Umarım ailemize şans getirir” diyerek şükranlarını belirtti.

Nikah cüzdanını geline veren ve çiftleri tebrik eden Soner Çetin, bu anlamlı jesti karşında davetliler ve çiçeği burnunda gelin ile damat tarafından uzun süre ayakta alkışladı.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Gündem

Mhp Lideri Devlet Bahçeli: "Uzak Şehir'i Kaçırmadan İzliyorum"

2026 Starbucks Kahve Fiyatları

SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!

Türkiye'nin nüfusu açıklandı

Ses Yalıtımlı panel

  • Radyofrekans ile Ağrı Tedavisi
  • Atardamar Nedir?
  • Bel Fıtığı Belirtileri Nelerdir?
  • Beyinde Damar Tıkanıklığı Neden Olur?
  • Damar Hastalıkları Belirtileri
  • Hemoraji Nedir?
  • Heparin Nedir?
  • Baş Ağrısında Orta Meningeal Arter Embolizasyonu
  • Kronik Subdural Kanamada Embolizasyon
  • Varis Tedavisinde Radyofrekans Yöntemi
  • Osteoid Osteoma Radyofrekans Ablasyon
  • Vertebroplasti Nedir?
  • TIPS Nedir?
  • Ameliyatsız Karaciğer Hemanjiomu Tedavisi
  • Kronik Prostatitte Embolizasyon Tedavisi
  • Bronşiyal Arter Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümör Ablasyon Tedavisi
  • Kemoembolizasyon (TAKE) Nasıl Yapılır?
  • Hemoroid Embolizasyonu Nedir?
  • Karaciğer Tümörü Tedavisinde Radyoembolizasyon
  • Prostat Embolizasyonu Başarı Oranı
  • Paratiroid Nodül Ablasyonu
  • Kafa İçi Basınç Artışına Neden Olan Serebral Venöz Bozukluk
  • Tiroid Nedir?
  • Sertleşme Sorunu Tanısında İleri Görüntüleme Teknikleri
  • Penil Venöz Kaçak Tedavisi
  • Miyom Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Eagle Sendromu Tedavisi
  • Beyin Anevrizması Embolizasyonu
  • Hidrosel Tedavisi
  • Ameliyatsız Fıtık Tedavisi
  • Tiroid Ameliyatı ve Embolizasyonu Farkı
  • Bel Fıtığı Tedavi Yöntemleri
  • Toplardamar Nedir?
  • Tıbbi Onkoloji Nedir?
  • Omurilik Nedir?
  • Omurga Anatomisi
  • Nodül Nedir?
  • Kanser Çeşitleri Nelerdir?
  • Ablasyon Nedir?
  • Anevrizma Nedir?
  • Topuk Dikeni Belirtileri
  • Kulak Çınlaması Neden Olur?
  • Biyopsi Alınması Tehlikeli Midir?
  • Diyabetik Ayak İyileşir Mi?
  • Serebrovasküler Hastalıklar
  • Karaciğer Kanseri Erken Evre Belirtileri
  • Stent Takıldıktan Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?
  • Kanser Çeşitleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle