
Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısı sonrası NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Estonya'da bir tankın önünde açıklamalarda bulundu.
"UKRAYNA'DA RUS GÜÇLERİYLE SAVAŞMAYACAĞIZ"
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna'da Rus güçleriyle savaşmayacaklarını bildirdi. Johnson, "Putin, Ukrayna halkının gücünü ve batının birliğini yanlış hesapladı" dedi. Johnson, Ukrayna'da uçuşa yasak bölge ilan edilmesinin NATO üyelerinin gündemlerinde olmadığını bildirdi.
"100 SAVAŞ JETİMİZ YÜKSEK ALARMDA"
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ise "100 savaş jetimiz yüksek alarmda" açıklaması yaptı. Stoltenberg, "Rusya'nın daha ağır bedeller ödemesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
Haberi Kaynağından oku: Karar
Not : Bu haber karar internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın