Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir Gölcük için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Gölcük Belediyesi, günlük sürdürdüğü temizlik çalışmalarının yanında, Yaz aylarının gelmesiyle birlikte; genel temizlik çalışmasına başladı. Ekipler; Yazlık Merkez ve Yazlık Yeni Mahalle ile çalışmalarına başladı. Tüm mahallelerde de belli bir program dâhilinde devam edecek.
SAHADA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Ekipler; ot kesim, kaba atık toplama ve sevkiyatı, konteyner yıkama ve dezenfekte, konteyner bakım ve tamiri, mıntıka temizliği, kaldırım kenarı toprak küreme ve yol yıkama çalışması yaptılar.
KİRLİLİK İHBARLARINA ANINDA MÜDAHALE
Ekipler ayrıca vatandaşların, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 0 262 411 00 10, WhatsApp-Bip-Telegram: 0552 411 00 10 numaraları telefonlarına gelen kirlilik ihbarlarına da hızlıca müdahale ederek, çözümünü sağlıyor.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın