Cumhuriyet TV adlı kanal tarafından yayınlanlanan video
Cumhuriyet TV adlı kanal tarafından yayınlanlanan bu Bu video Youtube internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu videonun hukuki muhatabı kanal sahibidir. kanallar ile ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz."
Video açıklaması ise şöyle;
Tüketici Konfederasyonu, Vergi Mahkemesi'ne, İnsani Su Hakkının yeniden uygulanması için dava açtı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019 yılında İstanbul'da hanede tüketilen her 2,5 metreküp suyun 0,5 metreküpünü "İnsani Su Hakkı" kapsamında ücretsiz verilmesi doğrultusunda karar almış ve uygulamaya geçmişti. Ancak Sayıştay Başkanlığı’nın 2020 yılı İSKİ Denetim Raporu’nda “İnsani Su Hakkı” uygulamasının mevzuata aykırı olduğu ve kanuni düzenleme getirilmesi gerektiğinin belirtilmesi üzerine bu uygulama kısa süre önce kaldırıldı.
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCgnTQ4IeDnrnocBaiHHJsNg/join
Yeni gelişmelerden haberdar olmak için Cumhuriyet Tv kanalımıza abone olmayı unutmayın. Cumhuriyet Tv’yi sosyal medya hesaplarından takip edin:
Twitter; https://twitter.com/TvCumhuriyet
Facebook; https://www.facebook.com/tvcumhuriyet
Instagram; https://www.instagram.com/cumhuriyettv
Cumhuriyet haber verir. https://www.cumhuriyet.com.tr
#TüketiciKonfederasyonu # İnsaniSuHakkı #AydınAğaoğlu






Yorum Yazın