
Enlerin Okulu Uludağ Koleji Sanat Günleri kapsamında Kıraç’la Yaza Merhaba Konseri düzenleyecek. Uludağ Koleji 24 şanslı kişiye konser bileti hediye edecek.
BURSA İGFA- ‘Yeni Nesil Dersler’ ile Türkiye’nin ilk ve tek okulu ünvanına sahip olan Uludağ Koleji eğitim ve öğretim kalitesinin yanı sıra kültür sanat faaliyetleri ile öğrencilerin moral, motivasyonunu üst düzeye çıkarıyor.
Sanat Günleri kapsamında birçok önemli ismi Bursalılarla buluşturan okul bu kez Kıraç ile Yaza Merhaba diyecek. Konser 24 Mayıs Salı günü Kültürpak Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Uludağ Koleji sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kıraç Konseri için 24 şanslı kişiye hediye bilet vereceğini duyurdu. Şanlı kişilerin çekiliş ile belirleneceği ifade edilirken, çekiliş şartları ‘uludagkoleji’ instagram sayfası üzerinden açıklandı. Çekiliş Sonuçları 22 mayısta açıklanacak.
Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı
Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın