
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky, son saatte yaşanan gelişmeleri ABD Başkanı Biden ile görüştüğünü açıklayarak, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile telefonda görüşeceğini açıkladı. Putin'in açıklamaları sonrası Ukrayna Ulusal Güvenlik Konseyi toplandığı öğrenildi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını tanıma kararlarını imzaladı.
ACİL TOPLANTI
Putin'in hamlesinin ardından Ukrayna Ulusal Güvenlik Konseyi'nin acil bir şekilde toplandığı öğrenildi.
Ayrıca, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky'nin ABD Başkanı Biden ile Putin'in kararı hakkında görüştüğü öğrenildi.
Haberi Kaynağından oku: Karar
Not : Bu haber karar internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın