Makedonya’nın Delçevo kasabasının Belediye Başkanı Goran Trajkovski ve beraberindeki heyet İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı işbirliği olanakları görüşüldü.
Kemalpaşa Belediyesi’nin daveti üzerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılmak üzere İzmir’e gelen Makedonya Delçevo Belediye Başkanı Goran Trajkovski ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Görüşmede iki kent arasındaki karşılıklı işbirliği konuları görüşüldü.
Delçevo Belediye Başkanı Goran Trajkovski, Başkan Soyer’i Makedonya’ya davet etti. Başkan Tunç Soyer de İzmir’de çok sayıda Balkan göçmeninin yaşadığını belirterek işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.






Yorum Yazın