MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

BEKSİAD’dan Orhaneli MYO’ya makine desteği

Ana SayfaGündemBEKSİAD’dan Orhaneli MYO’ya makine desteği
BEKSİAD’dan Orhaneli MYO’ya makine desteği

BURSA (İGFA) - BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin girişimleriyle temin edilen 1 adet reçme makinesi, 3 adet düz dikiş ...

07 September, 2022, Wednesday 10:00
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

BURSA (İGFA) - BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin girişimleriyle temin edilen 1 adet reçme makinesi, 3 adet düz dikiş makinesi ve 6 adet overloklu dikiş makinesi MYO Yöneticilerine teslim edildi. Bağış kampanyasına BEKSİAD üyesi K. Yıldız Tekstil, Mini Dünya Tekstil ve Bay Yılmaz Tekstil’in destek verdiği açıklandı. Makinelerin teslim törenine BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, BEKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın ve MYO Yöneticileri katıldı.

SEKTÖRÜN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ DESTEK

Törende konuşan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, Orhaneli MYO’da açılan Giyim Üretim Programı’na desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı. Dernek olarak Türkiye ekonomisine ve çocuk giyim sektörüne değer katacak nitelikli gençlerin yetiştirilmesini amaçladıklarını vurgulayan Başkan Ömer Yıldız; “Bağış kampanyamıza destek veren üye firmalarımıza teşekkür ediyoruz.

Bu bağışlar ile sektörümüzün, Bursa’mızın ve ülkemizin kazançlı çıkacağına inanıyoruz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

İLK BAĞIŞ TEŞEKKÜRÜ

Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın da 2 yıl önce açmış oldukları Giyim Üretim Teknolojisi Programı’na ilk kez makine desteği gerçekleştiğinin altını çizdi. Desteğin kendilerini mutlu ettiğini belirten Prof. Dr. Çağatan Taşkın, BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.

BEKSİAD’dan devralınan makineler, Orhaneli MYO Giyim Üretim Teknolojisi Programı laboratuvarlarına kurularak yeni eğitim-öğretime dönemine hazır hale getirildi.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

BeksiadMakineYönetim KuruluÜyeBaşkan
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Gündem

2026 Starbucks Kahve Fiyatları

SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!

Türkiye'nin nüfusu açıklandı

Kıbrıs'ın Kaderi Sandıkta: KKTC Yeni Cumhurbaşkanını Seçiyor

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle